Harsen

 

Harsen is één van de meest populaire manieren van tijdelijke haarverwijdering. 
Zoals de naam al zegt, wordt er gebruik gemaakt van hars, die aangebracht wordt op uw huid. Hierbij komt uw lichaamshaar vast te zitten aan de hars. Vervolgens wordt de hars tegen de haargroeirichting van de huid getrokken. De ingevangen haren worden hierdoor met wortel en al meegetrokken.
 
 
 
Het voordeel van harsen tegenover scheren is dat het langer duurt voordat de haren weer zijn aangegroeid (Gemiddeld zo`n 3 tot 8 weken). Bovendien groeien de haren terug met een dunnere en zachtere punt.
Anders dan bij scheren, zul je dus na het harsen geen last hebben van harde stoppels.


Bij regelmatig harsen heb je zelfs kans dat sommige haren helemaal niet meer terugkomen, omdat het haarzakje waarin het haar groeit beschadigd is geraakt.


Brazilian Wax 
Deze hars methode wordt toegepast rondom de schaamstreek.
Brazilian wax is een wa
x die speciaal bedoelt is voor de gevoelige plekken van het lichaam.
Deze wax voelt heel aangenaam aan en wanneer het haar verwijderd wordt komt er geen irritaties, bultjes roodheid, het huid voelt zijdezacht aan en het duurt wel 3-8 weken voordat de haren weer zijn aangegroeid.
Wanneer men met het scheermes het haar wegscheren onstaan er stoppels, roodheid, irritaties en bultjes (dit komt ook weleens voor bij reguliere wax).
 
 

Bij de teruggroei van de haren zijn deze veel dikker en kunnen er ingegroeide haartjes ontstaan, die weer onstekingen veroorzaken, het huid kleurt donkerder vanwege het beschadigen van de huid tijdens het scheren.
Brasilian wax is daarintegen de beste oplossing voor het verwijderen van haar, op de gevoelige plekken.

Prijslijst  
Benen en onderbenen € 50,00
Onderbenen € 25,00
Armen  € 25,00
Bikinilijn € 15,00
Oksels € 15,00
Rug € 40,00
Bovenlip € 8,00
Kin € 8,00
Bovenlip en kin € 15,00
Brazilian wax € 40,00
   
   

U kunt bij ons ook betalen met:

Als je het leuk vind kun je het delen
  • Let op!
  • Gemaakte afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren afgezegd te worden, anders wordt 50% van de prijs van de behandeling in rekening gebracht.
Safae Aesthetica
Jan Pieterszoon Coenstr 58
3531EW UTRECHT
NL

Tel.: 030 751 20 66

© 2018 Safae Aesthetica.
All Rights Reserved