Alexandre Fabelle

in constructie

Alexandre Fabelle is er om u heerlijk in luxe te verwennen met behandelingen die u er jaren jonger en stralender doen uitzien, luxe producten om uw huid onder te dompelen in oliën en romige crèmes, die uw huid zacht en mooi effen maken. Met luxueuze ingrediënten van plantenen caviaarextracten.


Het alexandre fabelle concept

Dankzij een bijzonder hoog technologisch niveau, voert alexandre fabelle voortdurend fytokosmetologische vernieuwingen in. 

Door actieve bestanddelen van planten af te zonderen en te stabiliseren wist alexandre fabelle een volledige gamma doeltreffende, doelen verzorgende producten voor gezicht en lichaam uit te werken. Verzorgende
alexandre fabelle is er voor de huid in goede conditie te houden en indien er problemen zijn die op te lossen.

 


Planten

Planten: waarom het menselijke organisme volledig afhankelijk is van het plantenrijk waaruit het al de hem onontbeerlijke stoffen (vitaminen, proteïnen, lipiden, aminozuren, mineralezouten, sporenelementen) put. Dankzij een geheugen in de menselijke genen, assimileert het lichaam de producten op basis van planten extracten volledig, waardoor men een optimaal resultaat bekomt. Er bestaat een volmaakte overeenkomst tussen het menselijke lichaam en de planten.

U kunt bij ons ook betalen met:

Als je het leuk vind kun je het delen
  • Let op!
  • Gemaakte afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren afgezegd te worden, anders wordt 50% van de prijs van de behandeling in rekening gebracht.
Safae Aesthetica
Jan Pieterszoon Coenstr 58
3531EW UTRECHT
NL

Tel.: 030 751 20 66

© 2018 Safae Aesthetica.
All Rights Reserved